Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Blog

Több, mint lakástextil webáruház

Most, hogy már évek óta jelen vagyunk a virtuális piacon és számos elégedett vásárlót tudhatunk
magunk mögött, elhatároztuk, hogy elkezdünk egy személyesebb viszonyt ápolni a 
webáruházunk vásárlóival vagy akár olvasóival.

Mától hetente fogunk jelentkezni egy izgalmas vagy éppen hasznos bejegyzéssel, hogy jobban
megismerhessetek minket, és könnyebben tudjátok megtervezni, dekorálni például a lakás
legkedvesebb pontját, a hálószobát.

8 IKEA kanapé, amit megújíthatsz egy új huzattal

2023. 07. 13. 09:32:53

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legkedveltebb 8 IKEA kanapét, amelyekhez új huzatot vásárolhatsz nálunk a Bútorhuzatok.hu webáruházban.

Kanapé huzat varrás

2019. 06. 03. 16:36:47

Kanapé huzat varrás

Hányszor, de hányszor történik meg mindannyiunkkal, hogy egy szépen berendezett kirakat, egy lakberendezési újságban lefotózott ízléses szoba láttán sóhajtozni kezdünk. Bárcsak átrendezhetném a saját lakásomat!

Ektorp huzat varrás

2019. 05. 27. 12:34:00

Ektorp huzat varrás

Az EKTORP az IKEA egyik legismertebb kanapé modellje. A sorozat a jó minőség, megbízhatóság, és nem utolsósorban a puha, hívogató huzat miatt töretlenül népszerű. 

IKEA Kanapé huzat varrás

2019. 05. 20. 14:56:00

IKEA Kanapé huzat varrás

A svéd bútorgyár termékei okkal népszerűek. Variálható, tartós és megfizethető, jó minőségű termékeket árulnak. Természetesen nem minden lakásba illik és nem is mindenki szereti ezt a stílust.

Ülőgarnitúra huzat varrás

2019. 05. 13. 11:59:00

Ülőgarnitúra huzat varrás Szoktál bejárni az IKEA-ba? Nem vásárlásra gondolok most, hanem arra, amikor az ember néha, egyszer egy évben csak beténfereg. Mert jó. Ha nem éppen ebbe az áruházba, akkor egy másikba. Mert jó téblábolni a profin berendezett dizájn-szobák között. Megtapogatni azokat a szép anyagokat, újra leesett állal nézni, ahogy össze tudják válogatni a színeket, formákat, mintákat.

Ugyanezért nézegeti az ember a lakberendezési magazinokat is. Annyira profik, stílusosak, gusztusosak, hogy újra kedvünk támad átrendezni a lakást.

Kanapé huzat szabásminta

2019. 05. 06. 10:26:00

Kanapé huzat szabásminta

Ha a kanapé nagyon lerongyolódott már vagy új stílusban rendeztük be a lakást, szembesülünk a kérdéssel: mi legyen a régi kedvenc bútorral? Nem biztos, hogy meg kell válni tőle, hisz sokszor csak a huzat adta meg magát, a bútor maga kifogástalan. Ugyanez a helyzet ha csak egy megújult külső kellene egy örökölt, vagy ajándékba kapott darabnak. Mindegy mi az ok, egy új huzat megoldja az összes problémát. 

IKEA szék huzat - Egy megoldás négy problémára

2019. 04. 29. 07:42:00
IKEA szék huzat - Egy megoldás négy problémáraNéhány éve egy győri székhelyű, festékeket forgalmazó vállalkozás szellemes nyereményjátékot indított. Ingyen festést ajánlott fel az ország legmaszatosabb gyerekének szülei számára. Való igaz, hogy a maszatos gyerek a boldog gyerek, sőt, a maszatos gyerek mosolyt csal az arcunkra, de mi a helyzet a lakásban található koszfoltokkal? Ha a gyermek leeszi a kárpitos széket, az már egyáltalán nem vicces. De aggodalomra semmi ok, ha IKEA széked van, akkor az itt vásárolható IKEA szék huzatok segítségével kezelhető a helyzet.

Öltöztesd fel IKEA kanapédat új huzattal! Légy stílusos!

2019. 04. 22. 17:42:00

Öltöztesd fel IKEA kanapédat új huzattal! Légy stílusos!Miért érdemes egy új IKEA kanapé huzatra beruházni? Nos ebben a cikkben erre kapsz választ.

Az IKEA-t mindenki szereti. Kis szatyorral megyünk be, nagy zsákkal jövünk ki. Ha a bögréd eltörik, vehetsz annyit, amennyit akarsz. Ha a kanapéval lesz gond, az azért teljesen más helyzet...

Székhuzat varrás

2019. 04. 15. 13:23:00

Székhuzat varrás

Valószínű, ha statisztikát készítenénk, hogy melyik bútort nyúzzuk a legtöbbet egy átlagos lakásban, a szék toronymagasan nyerne. Nyilván ülünk rajta, ebédlőasztalnál, dolgozószobában. És tudjuk, hogy nem kéne, de sokszor pakolunk rá újságtornyokat vagy „csak egy pillanatra” a levesestálat, amíg a távirányítóért megyünk, és persze hogy akkor lökjük meg. Alszik rajta a macska, nyúzza a gyerek, vonszoljuk a szekrény mellé, hogy ráállva elérjük a legfelső polcot. 

Székhuzat szabásminta

2019. 04. 08. 10:42:00

Székhuzat szabásminta

Gyakran történik, hogy a székeinkre új huzatok kellenek. Lehet hogy az eredeti borítás tönkrement, bepiszkolódott, kiszakadt. Az is előfordulhat, hogy új lakásba költöztük, vagy a lakást, szobát újítjuk fel. Akárhogy is, ha új székhuzatokat szeretnénk, és elhatároztuk, hogy saját magunk készítjük el, akkor kell egy székhuzat szabásminta.