Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Garancia

A Bútorhuzatok.hu webáruházban szereplő bútorhuzatokra 6 hónap garanciát vállalunk. 
 

A garancia a gyártási hibából eredő károkra vonatkozik. Kérjük, mindig olvasd el figyelmesen a termékhez kapott használati útmutatót, illetve a címkén látható kezelési útmutatót, és a terméket ezek figyelembevételével használd és ápold.

A garancia nem érvényes azokra az esetekre, amikor a termékben keletkezett hiba vagy kár nem a gyártásból, illetve a felhasznált anyagok hibájából származik; ilyenkor a termék javítása, esetleg cseréje a vásárló költségére történik.

Ezek a következők:
- szándékos rongálásból eredő kár
- termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár
- elemi károkból eredő kár

A garancia igény érvényesítéséhez szükség van a jótállási jegyre és a vásárlást igazoló számlára. 

Termékeinket magas minőségi elvárásoknak megfelelően készítjük, ezért rendeltetésszerű használat mellett azok több évig is használhatók lesznek.

Vásárlóink elégedettsége fontos számunkra, ezért bármilyen kérdés, vagy kérés merül fel benned termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!