Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Klippan kanapé 2 személyes huzat

Ezek a bútorhuzatok az IKEA Klippan kanapéjának kisebb változatára, a 2 személyesre valók, melynek huzata eredetileg textil (Ha bőr bevonatos Klippan kanapéd van, arra itt találsz huzatot). Ez a huzat is mosható, starpabíró textilből készül, használatkor gyorsan és könnyen felhelyezhető. A kellemes vidám színű huzatokból választva a régi kanapé is új színben tündökölhet!
Rendezés:

A Klippan kanapé az a bútor, amiről le sem lehetne tagadni, hogy az IKEA gyártotta. Ránézel, és ordít róla, hogy IKEA. Rendkívül egyszerű és funkcionális a formavilága, színei pedig a skandináv világot tükrözik. Talán épp ezért nő a szívünkhöz!

Klippan kanapéhuzatot keresel már régóta, mert szeretnéd IKEA kanapédat új ruhába öltöztetni? IKEA Klippan kanapéra gyártunk általunk tervezett, méretpontos huzatokat, első osztályú minőségben. Nagyon sokféle színben, elfogadható áron. Nézz szét nálunk!