Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Bútoruhuzatok.hu - Ezek vagyunk mi 

 

Ha szeretnét tudni kik vannak a webshop mögött, miért ezzel foglalkozunk, honnan jött az ötlet, akkor a lenti írás neked szól :-)!

 

A bútorhuzatok.hu  - korábbi nevél instylehometextil.hu  - egy több mint 5 éve működő családi vállalkozás.

Családunk évtizedeken át foglalkozott varrással, amikor felmerült bennünk az ötlet, hogy IKEA kanapé huzatok készítésébe kezdjünk.

Az ötletet egy saját probléma megoldása inspirálta. Volt - és még ma is megvan - a kedvenc, Manstad kanapénk, aminek az eredeti huzatszíne nem illett az akkor épp megújult nappalinkba. 

Az első mintahuzat elkészülés hosszas előzetes munkát igényelt, mértünk, próbáltunk, szabtunk, varrtunk. Sok-sok verziót készítettünk, mire ez a nálunk most is kapható Manstad kanapé huzat elnyerte végső formáját. Az azóta eltelt évek során számos IKEA kanapé huzatot fejlesztettünk ki és tettünk elérhetővé vásárlóink számára. Bővítettük kínálatunkat IKEA szék huzatokkal és IKEA fotelhuzatokkal is. A fejlesztési folyamatban mindig bevonunk vásárlókat, akik lepróbálják és véleményezik az új huzatokat és azokat csak akkor tesszük megvásárolhatóvá, ha már maradéktalanul elégedettek vagyunk vele.

 

Fontos számunkra, hogy amit készítünk az minőségi legyen, értéket képviseljen. Nagy örömmel tölt el minket, hogy vásárlóink visszajelzései alapján elérjük a célunkat, termékeinekkel kiemelkedő mértékben elégedettek.

 

(A kép az egyik első Manstad mintahuzatunk a saját otthonunkban fotózva)

 

A színek, formák, minták meghatározzák a hangulatunkat, ezért mi is szeretjük időnként megváltoztatni a környezetünket, az otthonunkat, mert a megváltozott környezetben mi is megújulunk. Számunkra fontos, hogy az otthon töltött idő minőségi legyen, hogy a környezet megnyugvást, a feltöltődést biztosítson. Szeretjük az egyszerű, letiszult színeket formákat, az elegáns vonalakat, a kényelmet, mindent ami az otthon melegét, biztonságát tudja nyújtani, képviselni.

Termékeinket azoknak ajánljuk, akik ugyanerre az érzésre vágynak.

 

Máté Andrea

társ tulajdonos