Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Rólunk

Bútorhuzatok.hu – Ötlettől a megvalósulásig

Ha szeretnéd tudni:

  • kik vannak a Bútorhuzatok.hu webshop mögött
  • miért ezzel foglalkozunk
  • honnan jött az ötlet
  • és hogyan valósítottuk meg,

akkor a lenti írás neked szól :-)!

A Bútorhuzatok.hu - korábbi nevén instylehometextil.hu - egy több mint 7 éve működő családi vállalkozás. 

Családunk már évtizedeken át foglalkozott varrással, amikor felmerült bennünk az ötlet, hogy IKEA kanapé huzatok készítésébe kezdjünk.

Az ötletet egy saját probléma megoldása inspirálta. Volt - és még ma is megvan - a kedvenc Manstad kanapénk, aminek az eredeti huzatszíne nem illett az akkor épp megújult nappalinkba, és szerettünk volna „új ruhát” az azóta már családi ereklyévé vált Manstad kanapénkra.

Az első mintahuzat elkészítése hosszas előzetes munkát igényelt, mértünk, próbáltunk, szabtunk, varrtunk. Sok-sok verziót készítettünk, mire ez a nálunk most is kapható Manstad kanapé huzat elnyerte végső formáját.

Az azóta eltelt évek során számos IKEA kanapé huzatot fejlesztettünk ki és tettünk elérhetővé vásárlóink számára. Bővítettük kínálatunkat IKEA szék huzatokkal és IKEA fotelhuzatokkal is. A fejlesztési folyamatba mindig bevonunk vásárlókat, akik lepróbálják és véleményezik az új huzatokat. Termékeink csak akkor kerülnek fel a Bútorhuzatok.hu-ra, ha már mi is maradéktalanul elégedettek vagyunk vele.

Fontos számunkra, hogy amit készítünk, az minőségi legyen, valódi értéket képviseljen!

Nagy örömmel tölt el minket, hogy vásárlóink visszajelzései alapján elértük a célunkat, mert termékeinkkel kiemelkedő mértékben elégedettek.

első Manstad huzatunk
A kép az egyik első Manstad mintahuzatunk a saját otthonunkban fotózva.

A színek, formák, minták meghatározzák a hangulatunkat, ezért mi is szeretjük időnként megváltoztatni a környezetünket, az otthonunkat. A megváltozott környezetben mi is megújulunk. Számunkra fontos, hogy az otthon töltött idő minőségi legyen, hogy a környezet megnyugvást, feltöltődést biztosítson. Szeretjük az egyszerű, letisztult színeket, formákat, az elegáns vonalakat, a kényelmet, a biztonságot, vagyis mindent, amit egy igazi otthon nyújt.

A Bútorhuzatok.hu termékeit azoknak ajánljuk, akik ugyanerre az érzésre vágynak!

 

Máté Andrea
tulajdonos