Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Vásárlói vélemények

"A Nils huzatokat ma megkaptam, nagyon tetszik, köszönöm." - I. Elíz (Nils kartás székhuzat - sötétszürke)  

"Nagyon köszönöm a megküldött kanapéhuzatot, szépen elkészítették, a legteljesebb mértékben meg vagyok vele elégedve!" - K. Ágnes (Ektorp kanapéhuzat -  sötétszürke)

"Szeretném megköszönni a segítőkészségüket, a minőségi munkát és a pozitív hozzáállásukat!!! A huzat megérkezett  és tökéletesen passzol a kanapéra, nem is lehetnénk elégedettebbek! Kitűnő minőség es nagyon szép kivitelezés!" - N. N. Zsófia (Ektorp kanapéhuzat - SOLO törtfehér)

"Szuper a termek! Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm" - H. Éva (Ektorp fotel ülőpárnahuzat - Solo bézs)

"Köszönöm a Solo türkiz huzatot, nagyon elégedett vagyok! Gyönyörű lett!" - T. Erzsébet (Ektorp kanapéhuzat - SOLO türkiz)

"Megérkeztek a fotelhuzatok, gyönyörűek, köszönjük szépen!" - Tóthné F. O (Solsta Olarp fotelhuzat - zöld)

"Köszönöm, minden rendben volt, és a méret is tökéletes, illeszkedik ahogy kell." - B. Jánosné (Ektorp kanapéhuzat 2 személyes - bézs)

"...tökéletes lett, nagyon szépen köszönöm." - K. Afrodité (Friheten hátpárnahuzat - fehér)

"A huzat nagyon tetszik, a méret, a szín,  a varrás minősége  tökéletes. Nagyon szépen köszönöm." - B. Mihályné (Ektorp kanapéhuzat - Solo bézs)

"A kapott falvédő pont olyan, amilyet elképzeltem. Nagyon örülök neki!" - Sz. Márta  (Törtfehér falvédő)

"Köszönöm a pontos szállítást. Tökéletesen illeszkedik az ektorp kanapémra." - P. Istvánné ( Ektorp kanapéhuzat - törtfehér)

"Megkaptam a huzatokat, nagyon szépen köszönöm, pont olyan, amilyent kértem." - K. Rozi (Poang fotel huzat - SOLO törtfehér)

"Rendkívül elégedett vagyok a huzattal, tökéletes." - K. Bernadett (Tomelilla fotelhuzat - SOLO szürke)

"Köszönöm a kedvességet, gyorsaságot és a gyönyörű precíz munkát." - T. Adrienn (SOLO szürke Ektorp kanapéhuzat + Jennylund fotelhuzatok) 

"Fantasztikus a huzat." - Gy. Csilla (Klippan kanapéhuzat - citromsárga)

"Nagyon köszönöm, tegnap már fel is húztam és csudaszép" - S. Adi (Bézs Ektorp kanapé- és fotelhuzat)

"A csomag kibontása és a bútorra felhúzása után is pozitív meglepetésként ért, hogy ennyire jó minőségű és méretpontos. Tökéletes munka!" - P. Attila (Sötétszürke Manstad kanapéhuzat)

"A huzat tökéletes, köszönöm szépen!" - M.Adél (Solo csokibarna Poang fotelhuzat)

"...tökéletes nagyon boldog vagyok!" - V. Ildikó (Solo bézs Ektorp kanapéhuzat)

"Megérkezett, és tökéletes! Köszönöm!" - Sz. Arnold (SOLO szürke Manstad kanapéhuzat)

"Köszönjük, időben megérkezett, tökéletesen passzol a fotelre, az anyaga is nagyon tetszik." - E. Tamás (Jennylund fotelhuzat - Solo mogyoró)

"Nagyon meg vagyunk elégedve a huzatokkal. Köszönjük a korrekt ügyintézést és tájékoztatást." - S. Róbert (SOLO barnásszürke Ektorp kanapéhuzatok)

"Megérkeztek a huzatok,a szállítással minden rendben volt. Nagyszerűen illeszkednek a fotelra és nagyon szép munka!" - B. Zsuzsanna (Jennylund fotelhuzatok - sötétszürke, Berg kék)

"Nagyon szép, jó minőségű." - F. Rita (Solo szürke Ektorp kanapéhuzat) 

"Tökéletesen illeszkedik, köszönjük szépen!" - Sz. Zoltán (Sötétszürke Ektorp kanapéhuzatok)

"...nagyon meg vagyok elégedve, mert az, amit szerettem volna és tökéletes. Pontos gyors szállítás." - K.M. (Tomelilla kanapéhuzat - Solo bézs)

"Meg is érkezett a huzat. Köszönöm szépen! Nagyon elégedett vagyok vele!" - B. Bianka (Tomelilla huzatok - Solo szürke, zöldesszürke)

"Nagyon szép a falvédő és szép munka!" - K. Anna (Bézs fa erezet mintás falvédő)

"A megrendelt bútorhuzatot megkaptuk. A minőségével nagyon elégedettek vagyunk. Minden cipzár és tépőzár a helyén van és a méretek is nagyon pontosak. Köszönjük az udvarias, gyors ügyintézést is." - Bné H. Erzsébet (EKTORP kanapé- és fotelhuzatok - SOLO csokibarna)

"A megrendelt bútorhuzatok megérkeztek, nagyon szépek, jól illeszkednek a székekre. Köszönöm szépen!" - F. Erzsébet (NILS karfás székhuzat - Solo szürke)

"Megérkezett a huzat, tökéletes lett a bútorra. Nagyon örülünk neki, köszönjük szépen a munkájukat!" - K.Erzsébet (Ektorp karfás fekvőfotelhuzat - SOLO szürke)

"A régi Ektorp kétszemélyes kanapénkra rendeltünk két huzatot. Nagyon gyorsan megérkeztek és mintha ráöntötték volna a kanapénkra. Nagy örömmel vettük használatba." - B.Z. Andrea (Ektorp huzatok - Solo bézs és Solo szürke)

"A huzatot megkaptuk és tökéletes lett!!! Sőt... magasan a várakozásainkon felüli!!! Nagy segítség volt, a színminta, hogy fizikailag is megtapinthattuk a kárpitot, hogy többet is küldtek, így tudtunk választani (nem is azt választottuk, amit terveztünk, hanem egy másik ajánlottat). Picit aggódtam az online rendeléssel kapcsolatban... de nagyon jól informáltak, hogy mikor milyen fázisban van az “áru” , így el is illant a bizalmatlanságunk. ... a varrás, a minőség tényleg hibátlan! Örülök, hogy megmenthettük az új huzattal a régi kanapét és újjá varázsolták nekünk azt!:) " - T. Alina (Ektorp kanapéhuzat - Solo szürke)

"Köszönöm a huzatot! Nagyon szép!" - H. Zsuzsa (Ektorp kanapéhuzat - Solo bézs)

"Megjött a huzat. Nagyon szép! Köszönöm szépen!:) " - K. Ágnes (Klobo huzat - Solo mogyoró)

"Szeretném megköszönni,pont olyan amilyennek elképzeltem! Színe ,mérete tökéletes!" - Dr. M. Ildikó (Ektorp huzatok - Solo moyoró)

"Köszönöm a segítőkészségüket, a gyorsításra fordított kiemelt figyelmet, az alapos munkát - a szép új bútorainkat." - P.L.Vera (Ektorp huzatok - Solo szürke)

"Megérkeztek! Nagyon szépek! Igazán köszönöm." - Béri E. (Ektorp fekvőfotel+lábtartó - fehér)

"A rendelt huzatok rendben megérkeztek, szépek és pontosan illeszkednek. Köszönjük!" - V. Mária (Ektorp kanapéhuzatok - Solo bézs, Solo zöld)

"They feel fantastic. Thanks so much again for your patience and great customer service" - Angela (Ektorp kanapéhuzatok - Solo szürke)

"Tökéletes lett! Nagyon teszik mindenkinek! Köszönjük!" - K. Kata (Ektorp kanapéhuzat - sötétszürke)

"Az öreg kanapé deformálódása mellett is tökéletesen passzol rá az új huzat. Nagyon szép, korrekt munka. Köszönjük szépen!" - F. Veronika (Ektorp kanapéhuzat - Solo mogyoró)

"Megkaptuk a huzatot, ami pont jó és nagyon szép a színe." - Sz. Sz. (Solsta kanapéhuzat - piros) 

"Köszönjük a huzatot, tökéletes, meg vagyunk vele elégedve." - T. Zsuzsanna (Friheten kanapéhuzat - Solo mogyoró)

"Megkaptam a kanapé huzatot, nagyon szép a szín, a varrás, jól illeszkedik a kanapémra." - Cs. Edit (Manstad kanapéhuzat - sötétszürke)

"Rendkívül igényes, szép munka, nagyon elégedett vagyok mind az anyagával, mind a kivitelezéssel." - G. Melinda (Ektorp kanapéhuzat - Solo bézs)

"Minden szempontból tökéletes lett! Nagyon köszönöm!" - R. Tiborné (Ektorp kanapéhuzat - Solo szürke) 

"Tökéletes, nagyon szèp munka. Köszönöm szépen! - H. Krisztina   (Ektorp kanapéhuzat - Solo törtfehér) 

"Felraktam a kanapémra,nagyon szép, tökéletesen passzol rá és nagyon örülök neki." - T. Margit (Solsta kanapéhuzat - Solo szürke)

"Megkaptam a falvédőt. Nagyon tetszik!" - M. Szilvia (Pillangók szürke alapon falvédő)

"Megérkezett a falvédő, ami gyönyörű. Nagyon szépen köszönöm." - B. Zsanett (Drapp alapon rózsaszín szívecskés falvédő) 

"Passzolt a méret és jó a szín is! Feldobta az egész szobát az "új" kanapé. Azt kaptam, amit vártam és ez manapság ritka. :)"  - V. Szilvia (Klobo kanapéhuzat)

"Színmintát kaptam előtte a könnyebb választáshoz, ami nagyon jó volt. A huzatokat (székhuzat is) rövid időn belül, jó minőségben, szépen varrva kaptam meg, köszönöm." - V. Józsefné (Manstad kanapéhuzat, Poang huzat)

"A kiválasztott ágytakaró minősége és tapintása a vártnál is jobb. Továbbra is figyelemmel kísérem a termékeiket." - Sz. Gyula (Coral ágytakaró)

"Olyan,amilyenre számítottam,a színe is mint a képen, rendben van a méret is."- K. Judit (Harry székhuzat)

"A kiválasztott ágytakaró minősége és tapintása a vártnál is jobb. Továbbra is figyelemmel kísérem a termékeiket."- Sz. Gyula (Coral ágytakaró)

"A termékkel maximálisan meg vagyok elégedve. Méretpontos, könnyű volt felhelyezni." - M. Gyöngyi (Henriksdal székhuzat)

"Elégedett voltam a termékek minőségével,a szállítást is teljesen korrekt volt. Köszönöm!" - T. Tibornél (Lila Flower ágytakaró)

"Maximálisan elégedett vagyok, a szállítás gyors volt, a rendelt termék nagyon szép, nem okozott csalódást. Bátran ajánlom másoknak is, karácsonyi ajándék volt, nagy sikert aratott." - T. Bettina (Lila Flower ágytakaró)

"Megkaptam a gyönyörűséges Manstad kanapé huzatot! Profi munka :-) olyan mintha eredetileg ez lenne a huzata. Mindenhol passzol, nagyon jó!! Nagyon szépen köszönöm. További jó munkát és minden jót kívánok!” - B. Tünde – Debrecen

"Köszönöm a Poang huzatot, nagyon jó szépen illeszkedik! Ez a kivi szín igazán jó választás volt!” - T. Sára – Mohács

"Megkaptuk a Harry huzatokat, nagyon szépek! Köszönjük a gyors szállítást!” - H. Endre – Budapest

"Nagyon köszönjük az új benetton zöld huzatot! Tökéletes illett a kanapéra! Gyorsan felhelyeztük és birtokba vettük az ÚJ kanapénkat! Köszönettel:" - Péter

"Nagyon meg voltam elégedve az áruházzal, mert hihetetlen gyorsan rendelkezésre állt a termék (jóval a bolti ár alatt), az ágynemű pedig minőségben hozta a flanel termékektől elvárt színvonalat. Köszönöm." - Sz. H.

"Mi vettünk egy ilyen szép pink színű Klobó huzatot, és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Méretben tökéletes, a színe pedig igazán szép! Még jó, hogy nálatok tudtunk venni rá huzatot, az IKEA-ban már nem árulják." - Évi

"Megérkeztek ma a huzatok. Gyönyörűek és tökéletesek! Még egyszer köszönünk mindent!"  - Eszter

"Nagyon-nagyon puha, és meseszép!" - K. Sz. Éva - (Lila flower ágytakaró)